skip to Main Content

muzikanten die spelen

Cast & Crew

Cast & Crew

De band Cast & Crew bestaat uit 6 gepassioneerde muzikanten uit de gemeente Hellendoorn en omstreken en zijn inmiddels alweer een aantal jaren in de huidige samenstelling bij elkaar, wij spelen Rock en Blues covers uit de  jaren 60 t/m nu en dan moet je denken aan: Alan Parsons project, Kayak, Pink Floyd, Joe Cocker, Cee lo Green etc. etc.

We streven er niet na om de nummers exact na te spelen, maar geven er vaak ons eigen draai aan waarbij het plezier van het muziek maken bovenaan staat.

Speelt bij:
familie Boerkamp, Vonkerserve 12

Tasco en Shaya

Tasco en Shaya

De lyrische sopraan Shaya van den Berg studeerde aan de Hochschule für Musik und Theater in Hannover (Duitsland) en zong als gastsoliste bij diverse opera- en operettegezelschappen in Nederland en Duitsland. Ook zong ze in het extrakoor van het operahuis in Bielefeld en leidde ze het kinder- en jeugdkoor van dit operahuis. Naast haar werkzaamheden als soliste geeft ze zanglessen en leidt ze koren.

Tasco studeerde piano klassiek bij Marius van Paassen aan het Conservatorium in Enschede. Na zijn studie specialiseerde hij zich in liedbegeleiding. Tasco verleende medewerking aan verschillende projecten in verschillende genres waaronder muziektheater, musical, opera en operette. Ook is hij werkzaam als keyboard- en pianodocent in Nederland en Duitsland en is verder begeleider van verschillende koren, ensembles en theatergroepen.

Speelt bij:
familie Berkenbos, Reggeweg 25

James On

James On

Breed georiënteerde, zorgvuldig gekozen covers van o.a. John Mayer, Maroon 5, Imagine Dragons, Jimmy Hendrix of Stone Temple Pilots. Maar dan wel speciaal voor Muziek in de Tuin un-plugged uitgevoerd en van een James ON sausje voorzien.
Van optredens in een café tot aan een setje op een terras, de makkelijk in het gehoor liggende nummers en de energie die de band uitstraalt werken aanstekelijk op het publiek.
Ze zijn te vinden op facebook via de volgende link https://www.facebook.com/James-ON-119983724800318
Na een lange periode van rust kunnen de leden van James ON niet wachten om weer een paar setjes voor het publiek te spelen.

Speelt bij:
Familie Pronk, Past. Rientjesstraat 77

Mari Nusa

Mari Nusa

Mari Nusa is de naam van een project rond singer-songwriter Martin Wessels (doopnamen Marinus Aant, Marinus A. Mari Nusa).
Zijn eerste CD “Fifty-nine” kwam eind 2016 uit met medewerking van onder andere Klarinettist Andre Kerver en Arjan Wilmink op gitaar en toetsen.
Martin Wessels en Arjan Wilmink brachten recent als Mari Nusa de single “From The Inside Out” uit in samenwerking de Amerikaanse tekstschrijfster Colleen Higgins.
Zowel het album als de single zijn te vinden via de streamingsdiensten Spotify, Deezer e.d..
Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een album dat onder de titel “Western Flyer” in samenwerking met gitarist/sitarspeler Hans Flierboom is geproduceerd en binnenkort uitkomt.
www.marinusamusic.com

Speelt bij
De Voordam, familie Muis, Bibenstraat 20

Simon & Martin

Martin ter Haar & Simon Haverkate

Simon Haverkate speelt al sinds zijn 7e jaar piano. In 2009 is Simon afgestudeerd voor jazz piano aan het CvA te Amsterdam. De jaren daarna speelt hij vooral hobbymatig de piano waar hij veel plezier aan beleeft. Zo heeft hij Martin ook leren kennen via Big Band 89, de big band waar Simon altijd vaste invalpianist is bij concerten en optredens. Daar hebben Simon en Martin veel jazzstukken gespeeld. Simon heeft zich inmiddels ontwikkeld als een veelzijdig pianist die in veel verschillende muziekgenres goed uit de voeten kan.
Martin ter Haar, alias Martin B Jazzy is een zanger, die als zovelen in een koor begonnen en via de popmuziek in de jazz is beland. Hij zong ooit in de befaamde band Underplugged, waarmee hij optrad in Nederland, Belgie en Duitsland. Toen de band stopte was hij te zien als Eric Clapton in de Soundmixshow van Hennie Huisman.  In 2000 werd hij gevraagd als zanger bij big band Exposure, waar hij nog steeds de vocalist is.

speelt bij:
familie Bonte, De Nieuwkamp 32

Diverge

Diverge

Hoi!
Wij zijn Daniek, Rick, Ivar, Jaëma en Leonie en samen vormen wij de band DIVERGE.
We zijn begonnen als schoolband, maar al snel zijn wij begonnen zelf meer te doen, en onze eigen band te vormen. Sindsdien zijn we een hechte vriendengroep geworden, die het leuk vindt om samen muziek te spelen.
We spelen nu al 3 jaar samen en maken onze eigen nummers.
We spelen verschillende soorten muziek, maar willen vooral de fun in de muziek zien, en dat doen we.

speelt bij:
familie Leeuwensteijn, Dorpsstraat 1

De Diksie Krekkers

De Diksie Krekkers

Een vrolijk fris spelende dixieland formatie uit het oosten van het land, bij toeval ontstaan. De leden speelden een keer samen en het klikte. Inmiddels is de band te horen geweest op diverse jazzfestivals en bij diverse jazzclubs.. Alle muzikanten soleren en improviseren, terwijl sommigen ook vocaal het een en ander laten horen. Soms speelt de band een totaal andere melodie binnen het zelfde akkoordenschema, dat geeft een verrassend herkenningseffect. Het repertoire bestaat uit dixieland en New Orleans nummers als “Bill Baily won’t you please come home”, “Bourbon street parade” en ” Just a little while to stay here”. Ook speelt de band blues nummers als “Tishomingo blues” en zijn er klassieke invloeden te bespeuren.
Voor meer info, kijk op: dediksiekrekkers.jouwweb.nl

speelt bij:
Michel & Herma Hoskens, Bibenstraat 17

Play it Again

Play it Again

Begonnen in 1989 met een paar vrienden die in die tijd akoestisch speelden en bij elkaar kwamen. MTV begon met ‘Unplugged’ Eric Clapton kwam met een akoestische cd en vele artiesten volgden.  Na vijf jaar zijn we zeven jaar gestopt voor het gezin. Inmiddels met Brigitte als frontvrouw en Michiel op drum, plus een frisse setlist, klaar om weer on the road te zijn. De Live Sessions van PlayItAgain zijn een feestje, of het akoestisch of elektrisch moet zijn, van festivals tot een huiskameroptreden. Als ‘Vriendenband’ van Erwin Nyhoff zijn we ook samen te boeken.
Bezoek onze site voor meer info: Play it Again.nl

speelt bij:
Herman & Silvia Hansman, Zuid Esweg 68

VocalTime

VocalTime

VocalTime is een verrassend veelzijdige groep die een gezamenlijke passie delen…..muziek.
De groep telt 8 leden waarvan de meesten al de nodige ervaring opgedaan hebben bij andere groepen. Ons repertoire bestaat uit sfeervolle, meest vierstemmige arrangementen van bekende nummers uit de laatste 50 jaar van de popmuziek.
Nummers als Skyfall (Adele) en Bohemian Rhapsody (Queen), maar ook prachtige luisterliedjes zoals ‘Mag ik dan bij jou’ en het nummer ‘Shallow’ uit de film ‘A star is Born’.
De acht stemmen vormen, samen met de veelal eigengemaakte muziekbanden, de basis voor een kleurrijk en harmonieus geheel.

speelt bij:
Familie Slooijer – Podt, Nieuwstadweg 21

Rebellious Rose

Rebellious Rose

Wij zijn Simone Ewouds en Aukje Snijders en wij vormen het akoestische duo Rebellious Rose. Al meer dan twintig jaar geleden ontdekten we hoe fijn onze stemmen samen klinken en hoe heerlijk het is om samen muziek te maken.
Voor meer informatie, ga naar rebelliousrose.nl .

speelt bij:
familie Spin-Bronts, Molenweg 7

Celtic Mist

Celtic Mist

Gek op Ierse folkmuziek? Dan is Celtic Mist een bandje dat u moet zien deze zondagmiddag. Een rijk repertoire aan Ierse muziek. Nummers als Dirty Old Town, Two Islands Swans, Lovely rose of Clare, The Fields of Athenry,  Summer in Dublin … te veel om op te noemen, allemaal nummers die deze band met veel plezier voor u speelt.
In Celtic Mist spelen Wim Hofman, Nico van Harten en Bert Jansen.

speelt bij:
familie Kamphuis, Kasteelstraat 1b

Helders Project

Helders Project

Twee muziekvrienden uit het dorp Hellendoorn vormen samen
‘Helders Project’. Voorheen maakten we deel uit van een bluesband.
In 2019 zijn we overgeschakeld van elektrische naar akoestische muziek.

Er worden nummers gespeeld van o.a.:
Eric Clapton, Tom Waits, Tom Petty, Leonard Cohen, John Mayer, James Taylor.
Elk nummer is voor ons een project. Er wordt geschaafd en
geschuurd tot we tevreden zijn. Vandaar de naam ‘Helders Project’.
Muziek om even bij stil te staan.
We hopen jullie te ontmoeten tijdens één van onze optredens.

speelt bij:
Ans & Jan Bargmann, Dorpsstraat 38

Southbound

Heerlijk om weer te kunnen en mogen spelen.
Southbound in ongeveer de 52st samenstelling.
Dit keer gaan Joep, Gerlinde Rob, Paul en Jaap aan de bak.
Zoals je van ons gewend bent is het ook dit keer weer net anders, als alle vorige keren.
Geen vette Rock dit keer met veel gitaargeweld maar……..
We spelen minimaal versterkt en nummers die je misschien niet van ons zou verwachten.
Sommige nummers hebben een hoog meezinggehalte en, mits op anderhalve meter, mag en kan er gedanst worden.
Kortom laat je verrassen.

Wij hebben er zin in!!!!!!

speelt bij:
familie Schippers, Kosteeweg 15

Snooze

Snooze

Wij zijn Snooze, een nieuwe band die in elk soul, funk, pop, blues & rocknummer een vleugje Snooze aanbrengt. Energiek, jong, en met hetzelfde enthousiasme voor muziek. Dus zet je wekker nog maar effe op snooze, want dit wil je horen.

speelt bij:
familie Pijs-Huijben, Reggeweg 19

Back To Top