skip to Main Content

muzikanten die spelen

Quatre Tickets De Swing & Inge Alberts

Quatre Tickets de Swing
& Inge Alberts

Quatre Tickets de Swing & Inge Alberts bestaat uit vier musici en een zangeres. De verbindende factor voor de vorming van deze groep is de “Hot Club de France stijl“ geweest. Die stijl is al vóór de oorlog ontstaan en eind 1934 werd in Parijs een swingkwintet geformeerd waarin de legendarische zigeunergitarist Django Reinhardt een grote rol speelde door zijn fabuleuze solo-werk. Hij bracht tevens een speciaal ritme en door het gebruik van akoestische gitaren en contrabas ontstond een swing die tegenwoordig bekend staat als “zigeuner-jazz”.

De viool geruild voor de klarinet en de saxofoon. Een stevig ritme van solo- en slaggitaar gecombineerd met contrabas zorgt voor een optimaal swingende ondersteuning van de klarinettist/saxofonist. De charmante zangeres Inge Alberts vult het geheel aan met prachtige in het Frans, Engels of Braziliaans gezongen melodieën.

VocalTime

VocalTime

VocalTime is een verrassend veelzijdige groep die een gezamenlijke passie delen…..muziek.
De groep telt 8 leden waarvan de meesten al de nodige ervaring opgedaan hebben bij andere groepen. Ons repertoire bestaat uit sfeervolle, meest vierstemmige arrangementen van bekende nummers uit de laatste 50 jaar van de popmuziek.
Nummers als Skyfall (Adele) en Bohemian Rhapsody (Queen), maar ook prachtige luisterliedjes zoals ‘Mag ik dan bij jou’ en het nummer ‘Shallow’ uit de film ‘A star is Born’.
De acht stemmen vormen, samen met de veelal eigengemaakte muziekbanden, de basis voor een kleurrijk en harmonieus geheel

The Young President

The Young President

Begonnen als opdracht voor het vak Muziek op school. We spelen veel Jazz en Soul, maar 14 juni gaan we vooral lekker rocken. Onze band bestaat uit 6 personen, een zangeres, twee gitaristen, bassist, toetsenist en drummer.

Rebellious Rose

Rebellious Rose

Wij zijn Simone Ewouds en Aukje Snijders en wij vormen het akoestische duo Rebellious Rose. Al meer dan twintig jaar geleden ontdekten we hoe fijn onze stemmen samen klinken en hoe heerlijk het is om samen muziek te maken.
Voor meer informatie, ga naar rebelliousrose.nl .

Celtic Mist

Celtic Mist

Gek op Ierse folkmuziek? Dan is Celtic Mist een bandje dat u moet zien deze zondagmiddag. Een rijk repertoire aan Ierse muziek. Nummers als Dirty Old Town, Two Islands Swans, Lovely rose of Clare, The Fields of Athenry,  Summer in Dublin … te veel om op te noemen, allemaal nummers die deze band met veel plezier voor u speelt.
In Celtic Mist spelen Wim Hofman, Nico van Harten, Bert Jansen en Harry Roeloffzen

Helders Project

Helders Project

Twee muziekvrienden uit het dorp Hellendoorn vormen samen
‘Helders Project’. Voorheen maakten we deel uit van een bluesband.
In 2019 zijn we overgeschakeld van elektrische naar akoestische muziek.

Er worden nummers gespeeld van o.a.:
Eric Clapton, Tom Waits, Tom Petty, Leonard Cohen, John Mayer, James Taylor.
Elk nummer is voor ons een project. Er wordt geschaafd en
geschuurd tot we tevreden zijn. Vandaar de naam ‘Helders Project’.
Muziek om even bij stil te staan.
We hopen jullie te ontmoeten tijdens één van onze optredens.

Back To Top