Ga naar hoofdinhoud

muzikanten die spelen

Poprock Factory

Band met jong talent 7Dust zingt bij MCNH

7Dust

(Poprock Factory)

Wij vormen met ons allen de rockband ‘7Dust‘. De band bestaat uit 4 personen van 14 t/m 18 jaar: Anna (vocals-bassiste), Ruby (vocals-gitariste), Isa (gitariste), Gio (drum). Wij spelen nu al ongeveer een jaar samen de echte klassiekers van de rockmuziek. Denk dan aan: Muse, The Cranberries, Wheatus, Franz Ferdinant, Måneskin, Roxette, en nog veel meer!
Speelt bij: Motorclub MCNH

Band met jong talent Stolen Moon zingt bij MCNH

Stolen Moon

(Poprock Factory)

Maak kennis met Stephan, Sarah en Anouk. Drie muzikanten van Stolen Moon die hun talenten hebben samen gebracht om een verfrissende en akoestische band te vormen.
De liefde voor muziek heeft ervoor gezorgd dat we elkaar hebben leren kennen tijdens de zanglessen bij de Pop Rock Factory.
De muziek die wij spelen gaat van akoestische rock, pop naar oud vertrouwde klassiekers.
We hebben veel zin om voor jullie op te treden en zien jullie dan ook graag!
Speelt bij: Motorclub MCNH

de piano met zang van EDEN is te beluisteren bij familie Hansman

EDEN

Ellen en Denis (e-den) maken muziek met piano en zang.
Dit doen ze regelmatig bij huwelijksceremoniën, herdenkingen, uitvaarten en lezingen.
Daarnaast verzorgen zij met veel plezier “muzikaal behang” bij verschillende gelegenheden zoals feestjes, high tea of diner, beurzen en andere evenementjes. Geen polonaise, wel lekkere muziek waarbij geborreld en gebabbeld kan worden.
Het repertoire omvat een ratatouille van stijlen; van luisterliedjes tot pop, van klassiek tot modern, van jaren ’30 tot jaren ’20.
Een repertoire waarin Nederlands-, Engels-, Duits-, Franstalige muziek en hier en daar een Twents lied klinkt. En het kan zomaar heel verrassend klinken wanneer een rocknummer in een piano-arrangementje wordt gegoten.
Speelt bij: familie Hansman

De band Jack of all Trades speelt in de tuin van familie Schippers aan de Kosteeweg 15.

Jack of all Trades

Rattletrap heeft haar optreden bij Muziek in de Tuin moeten afzeggen vanwege ziekte van de zangeres. Helaas!
Gelukkig heeft de band zelf voor vervanging gezorgd en een bevriende band bereid gevonden. Heel fijn!
Daarom speelt de volgende band bij familie Schippers:
Jack of all Trades.
Ze spelen de betere rockmuziek uit de afgelopen 30 jaar. En zondag zal deze veelzijdige band laten horen dat ze van ‘all trades’ zijn.
Voor meer info, kijk op hun Facebookpagina.
Speelt bij: familie Schippers

het jonge duo Anique & Robin speelt bij Jetty en Rinus Bonte

Anique & Robin

Wij zijn Robin en Anique en spelen samen een akoestische set met veel variatie: van rock en blues tot pop en vele klassiekers. We kennen elkaar pas sinds een aantal maanden, maar de eerste repetities klinken veel belovend! Wij vullen elkaar perfect aan. Het mooie gitaarspel van Robin en de prachtige zang van Anique; een fantastische combinatie. Wij zijn dan ook erg benieuwd wat het publiek er van vindt. En daarom kijken we er naar uit om samen op te treden.
We zien jullie graag op zondag 11 juni!!
Speelt bij: Jetty en Rinus Bonte

de vocale groep VocalTime speelt bij familie Slooijer-Podt

VocalTime

VocalTime is een verrassend veelzijdige groep die een gezamenlijke passie delen…..muziek.
De groep telt 8 leden waarvan de meesten al de nodige ervaring opgedaan hebben bij andere groepen. Ons repertoire bestaat uit sfeervolle, meest vierstemmige arrangementen van bekende nummers uit de laatste 50 jaar van de popmuziek.
Nummers als Skyfall (Adele) en Bohemian Rhapsody (Queen), maar ook prachtige luisterliedjes zoals ‘Mag ik dan bij jou’ en het nummer ‘Shallow’ uit de film ‘A star is Born’.
De acht stemmen vormen, samen met de veelal eigengemaakte muziekbanden, de basis voor een kleurrijk en harmonieus geheel.
Speelt bij: familie Slooijer-Podt

Zangeressen-duo Rebellious Rose speelt bij familie de Jong

Rebellious Rose

Al meer dan vijfentwintig jaar geleden ontdekten wij, Simone Ewouds (Enschede) en Aukje Snijders (Groningen), hoe fijn onze stemmen samen klinken en hoe heerlijk het is om samen muziek te maken. Na een lange periode van studie, werk, en andere dingen die gebeuren wanneer je je leven leeft, vonden we elkaar weer helemaal. Zo ontstond Rebellious Rose. Het was een bijzondere ervaring te merken dat we na zo’n lange tijd zo gemakkelijk de draad weer oppakten. Nog specialer is het dat zelfs na al die tijd onze smaak en de inspiratie die we allebei halen uit muziek zo veel gelijkenis vertoonden.
We hebben onze eigen weg gevolgd, maar onze liefde voor akoestische meerstemmige zang is onveranderd en komt nu weer samen in een stijl die zich vooral kenmerkt door uitdagende meerstemmige country/Americana/folk-achtige songs met een hedendaags karakter.
Voor meer informatie, ga naar rebelliousrose.nl.
Speelt bij: familie de Jong

JBB Countryband speelt bij familie Kamphuis

JBB Countryband

Dit trio rond gitaarvirtuoos Johnny Bernhard is de perfecte band voor country-feesten of andere evenementen in Amerikaanse stijl, maar kan eigenlijk overal uit de voeten waar muziekliefhebbers komen: clubs, muziekcafés, buitenpodia…

Johnny Bernhard Band
JBB Countryband bestaat uit Johnny Bernhard (gitaar & zang), Willem van Keulen (basgitaar & leadzang) en Ed Olink (drums & zang). Deze drie muzikanten speelden op talloze Country festivals in heel Europa en hebben het podium gedeeld met acts uit binnen-en buitenland, oa Freddy Fender, Waylon, Ilse Delange, Jan Akkerman, Billy Yates, Ruud Hermans, George Baker, Lee Towers, South Mountain. Johnny Bernhard werd twee keer gekozen tot beste Country-instrumentalist in Nederland. Vandaag speelt hij met zijn eigen trio.
Speelt bij: familie Kamphuis

Band Onbekend is te horen bij Petra & Bertil

Band Onbekend

Anders dan de bandnaam doet vermoeden lijkt het er op dat dit viertal zich toch steeds meer in de kijker gaat spelen.
Band Onbekend komt voort uit ‘De Briljantjes’, dat noodgedwongen afscheid moest nemen van haar zangeres Maaike. De reddende engel werd gevonden in zangers Janke. De motivatie is weer 100%
Dit repertoire bestaat uit een mengelmoes van diverse stijlen, waarbij soms een originele “twist” gegeven wordt aan bekende nummers, verrassende mash-ups gemaakt worden en er “gegoocheld” wordt met akkoordenschema’s. Dan weer fris, vrolijk, uptempo, maar zeker ook fraaie luisterliedjes. die bewust klein gehouden worden om de klankkleur van Janke’s stem, maar ook de vaak driestemmige zang goed tot hun recht te laten komen. De luisteraar zal met het repertoire een feest van herkenning beleven, maar dan nèt even anders.
Kijk ook op onze Facebookpagina
Speelt bij: Petra & Bertil

classic rock van Wolf to the Moon te beluisteren bij Johnny & Mirjam

Wolf to the Moon

Alweer 10 jaar laat de rockband Wolf to the Moon het publiek opzwepen met “Classic rockmuziek”. Altijd met veel melodie en een rauw randje! Natuurlijk voel je direct de heimwee van de muzikanten naar de jaren zeventig waarbij dé klassieke rocknummers werden uitgebracht die allemaal hun plek hebben in de welbekende “Top 2000”. Cream, The Who, Rolling Stones, Deep Purple, CCR, The Free, Eric Clapton; allemaal komen ze voorbij. Hans laat zijn gitaar vlammen en de stevige rockstem van René galmt in het café, tent of grote zaal. De band bestaat verder uit Richard (toetsen), Michael (bas) en Marco (drums). Let’s Rock!
Facebook-pagina.
Speelt bij: Johnny & Mirjam

De band Elesteon speelt bij Mariska en Peter

Elesteon

Elesteon – Noetsele; De plek waar het allemaal begon. Een band met lekkere rockmuziek en een origineel geluid. Met zijn 5-en rocken ze sinds 2016 de sokken van je voeten. Vijf kerels die op school bij elkaar kwamen om muziek te maken. Na een paar repetities smaakte het al naar meer. De gedeelde passie voor lekkere stevige rock klassiekers resulteerde in een setlist vol classicrocknummers waarbij geen café in de buurt werd overgeslagen.
Maar bij covers is het niet gebleven. De pen werd vastgepakt en er werden kleine en ook grote composities geschreven. Ontelbare concepten transformeerden in de eerste single ‘Thrillride’ waarna nog 4 singles volgden. Dit jaar keert de band opnieuw terug zowel live als met studio-opnames. Eind 2023 hoopt de band hun eerste album uit te brengen.
Meer info op onze Facebook en onze website.
Speelt bij: Mariska & Peter

Wachtend op de Zomer speelt bij familie Spin-Bronts

Wachtend op de Zomer

Wachtend op de Zomer mengt traditionele folkmuziek met poëzie en kleinkunst. We spelen oude folk-liederen uit Europa en Amerika in onze eigen dansbare stijl. Verwacht dus een warm optreden met hoge spontaniteit.

Onze debuutplaat is te luisteren op bandcamp en via youtube. De EP bestaat uit een verzameling liedjes en vormt onze zoektocht naar een muziekstijl waarin verhalen vertellen voorop staat. We maken gebruik van folk en niet-folk elementen om deze verhalen op een muzikale manier te vertellen. De liedjes hebben een sterk persoonlijke uitgangspunt. Het zijn vooral een soort momentopnames waarin we het gevoel van het moment tot uitdrukking willen brengen.
De bezetting:
– Heleen de Lange speelt elektrische basgitaar
– Pleun Kievits speelt viool en verzorgt achtergrondvocalen
– Charlotte Wijnands is onze zangeres en speelt percussie
– Raoul Clarijs speel akoestisch gitaar.
Speelt bij: familie Spin-Bronts

Ierse folkband Celtic Mist speelt bij de familie Lammertink

Celtic Mist

Liefde voor Ierse muziek, dat was ongeveer zeven jaar geleden de reden voor oprichting van Celtic Mist. Op een feestje van één van de huidige bandleden werd spontaan de gitaar gepakt en gezongen. Van het één kwam het ander en inmiddels is het repertoire uitgegroeid tot rond de veertig nummers., zoals bijvoorbeeld The Foggy Dew, Fields of Athenry, Black velvet band, Whiskey in the jar, Star of the County Down om er maar een paar te noemen.
De muziek kenmerkt zich door eenvoud en passie. Geen moeilijke akkoorden of thema’s, maar spelen vanuit het hart, wat en wanneer je maar wilt.
Wim Hofman: bodhran ( Iers slaginstrument)
Nico van Harten: zang, gitaar en tin whistle
Bert Jansen: gitaar, zang, gitaar, banjo, mondharmonica
Speelt bij: familie Lammertink

Back To Top