skip to Main Content

muzikanten die spelen

De Diksie Krekkers

De Diksie Krekkers

Een vrolijk fris spelende dixieland formatie uit het oosten van het land, bij toeval ontstaan. De leden speelden een keer samen en het klikte. Inmiddels is de band te horen geweest op diverse jazzfestivals en bij diverse jazzclubs.. Alle muzikanten soleren en improviseren, terwijl sommigen ook vocaal het een en ander laten horen. Soms speelt de band een totaal andere melodie binnen het zelfde akkoordenschema, dat geeft een verrassend herkenningseffect. Het repertoire bestaat uit dixieland en New Orleans nummers als “Bill Baily won’t you please come home”, “Bourbon street parade” en ” Just a little while to stay here”. Ook speelt de band blues nummers als “Tishomingo blues” en zijn er klassieke invloeden te bespeuren.
Voor meer info, kijk op: dediksiekrekkers.jouwweb.nl

Play It Again

Play it Again

Begonnen in 1989 met een paar vrienden die in die tijd akoestisch speelden en bij elkaar kwamen. MTV begon met ‘Unplugged’ Eric Clapton kwam met een akoestische cd en vele artiesten volgden.  Na vijf jaar zijn we zeven jaar gestopt voor het gezin. Inmiddels met Brigitte als frontvrouw en Michiel op drum, plus een frisse setlist, klaar om weer on the road te zijn. De Live Sessions van PlayItAgain zijn een feestje, of het akoestisch of elektrisch moet zijn, van festivals tot een huiskameroptreden. Als ‘Vriendenband’ van Erwin Nyhoff zijn we ook samen te boeken.
Bezoek onze site voor meer info: Play it Again.nl

VocalTime

VocalTime

VocalTime is een verrassend veelzijdige groep die een gezamenlijke passie delen…..muziek.
De groep telt 8 leden waarvan de meesten al de nodige ervaring opgedaan hebben bij andere groepen. Ons repertoire bestaat uit sfeervolle, meest vierstemmige arrangementen van bekende nummers uit de laatste 50 jaar van de popmuziek.
Nummers als Skyfall (Adele) en Bohemian Rhapsody (Queen), maar ook prachtige luisterliedjes zoals ‘Mag ik dan bij jou’ en het nummer ‘Shallow’ uit de film ‘A star is Born’.
De acht stemmen vormen, samen met de veelal eigengemaakte muziekbanden, de basis voor een kleurrijk en harmonieus geheel

Rebellious Rose

Rebellious Rose

Wij zijn Simone Ewouds en Aukje Snijders en wij vormen het akoestische duo Rebellious Rose. Al meer dan twintig jaar geleden ontdekten we hoe fijn onze stemmen samen klinken en hoe heerlijk het is om samen muziek te maken.
Voor meer informatie, ga naar rebelliousrose.nl .

Celtic Mist

Celtic Mist

Gek op Ierse folkmuziek? Dan is Celtic Mist een bandje dat u moet zien deze zondagmiddag. Een rijk repertoire aan Ierse muziek. Nummers als Dirty Old Town, Two Islands Swans, Lovely rose of Clare, The Fields of Athenry,  Summer in Dublin … te veel om op te noemen, allemaal nummers die deze band met veel plezier voor u speelt.
In Celtic Mist spelen Wim Hofman, Nico van Harten, Bert Jansen en bij gelegenheid Harry Roeloffzen

Helders Project

Helders Project

Twee muziekvrienden uit het dorp Hellendoorn vormen samen
‘Helders Project’. Voorheen maakten we deel uit van een bluesband.
In 2019 zijn we overgeschakeld van elektrische naar akoestische muziek.

Er worden nummers gespeeld van o.a.:
Eric Clapton, Tom Waits, Tom Petty, Leonard Cohen, John Mayer, James Taylor.
Elk nummer is voor ons een project. Er wordt geschaafd en
geschuurd tot we tevreden zijn. Vandaar de naam ‘Helders Project’.
Muziek om even bij stil te staan.
We hopen jullie te ontmoeten tijdens één van onze optredens.

Back To Top